Mi a különbség a Rib eye és a rostélyos közt?
Figyelt kérdés
Egyiknek 1900 kg-je,masiknak vagy 4000.
Es egyes hentesek rostelyost nevezik rib eye-nak..
Masik helyen pedig ki volt teve rostelyos, mire mondtak h az nem rib eye..
Most akkor ?
2019. febr. 10. 21:22
1/1 anonim válasza:
Ribeye Steak
A marha legmárványozottabb része, így kifejezetten zamatos és lágy. Vannak akik szerint jobb, mint a bélszín. Azoknak ajánljuk, akik most kezdenek megismerkedni a steakekkel. Tökéletes választás, és akár még jól átsütve (well done) is élvezhető. Csonttal és csont nélkül is süthető.
Sertés megfelelője: hosszúkaraj
Rostélyos Steak
A Ribeye-hoz képest zsírosabb rész, de sokan nem tudják, hogy ebből is kiváló steak készülhet
Angol neve: chuck steak
Sertés megfelelője: tarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!