Konfitálás kérdések?
Figyelt kérdés
Konfitált libacombot és mellet akarnék készíteni ilyen módon, de még sosem próbáltam.
Ami érdekel, honnan lehet tudni, hogy mikor megfelelö a zsír höfoka (hömérö nélkül), illetve hogy a megadott több óra független a hús mennyiségétöl?
2018. dec. 8. 19:42
1/6 anonim válasza:
Nyilván nem független. Én kacsát szoktam így csinálni, sajnos a libáról nincs nagyon fogalmam, viszont biztos, hogy kell neki pár óra. Egyébként 2 óra után érdemes megnézni a húst. beleszúrni pl egy villát, hogy hogy áll, és folyamatosan figyelni. Ki kell igazából tapasztalni.
2/6 anonim válasza:
Vaddisznónyelvet (2 db.) konfitáltam már, előtte fűszerben pihent, a zsír teljesen ellepte, épphogy gyöngyözött, kb 4 órán át.
Vajpuha lett.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor kipróbálom.
2018. dec. 8. 21:53
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. dec. 9. 10:51
6/6 A kérdező kommentje:
Minden kedves válaszolónak megköszönöm még egyszer a segítséget, nagyon finom lett!
Mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok!
2018. dec. 25. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!