Tojásos kérdések?
Amikor édességre vágyom mindig kikeverek 2 tojássárgáját cukorral és megeszem. De sosem leszelég sima mindig ropog a cukor. Az egyik kérdésem az hogy meglehetne e csinálni porcukorral ? Vagy nem lenne jó ?
A másik kérdésem hogy mit csináljak a tojásfehérjével ? Most is van 3 a hűtőben :( De nem akarom kidobni :)
A tojást kikeverheted porcukorral is, az ugyanaz, mint a kristálycukor, csak le van darálva.
A tojás fehérjéket meg le tudod fagyasztani és késöbb valamihez felhasználni.
De lehet csak tojásfehérjeböl is sütni rántottát, meg lehet levebe is tenni betétnek.
Jó porcukorral is.
A tojásfehérjét fagyaszd le. Ha több is összejön, csinálhatsz belőle piskótát, habcsókot. De találhatsz recepteket is, amihez csak tojásfehérje kell.
Várj vele, míg elolvad a cukor, vagy csináld porcukorral.
A fehérjéből csinálj habot, és mondjuk máglyarakásra teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!