Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen típusú, hány tojásos...

Milyen típusú, hány tojásos tésztákat szoktál használni levesekbe, főzött és sütött főételekbe?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szószós ,és tálban sütött ételekhez : Barilla tésztát/ spagetti ,penne ,masni .

Marha pörkölthöz ,csak gyermelyi tarhonyát

Ha leves tészta cérna metélt ,csiga ,kis kocka akkor is gyermelyi : káposztás-krumplishoz szintén gyermelyi nagy kocka .

Rétes tésztából pedig csak : Tescó Value fagyasztott rétes tésztát használok: [link]

2013. szept. 15. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok tesztafajtaval kiserleteztem,nekem a Barilla tesztai valtak be,mindig jol sikerulnek.
2013. szept. 15. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!