Milyen típusú, hány tojásos tésztákat szoktál használni levesekbe, főzött és sütött főételekbe?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 16:16
1/2 anonim válasza:
Szószós ,és tálban sütött ételekhez : Barilla tésztát/ spagetti ,penne ,masni .
Marha pörkölthöz ,csak gyermelyi tarhonyát
Ha leves tészta cérna metélt ,csiga ,kis kocka akkor is gyermelyi : káposztás-krumplishoz szintén gyermelyi nagy kocka .
Rétes tésztából pedig csak : Tescó Value fagyasztott rétes tésztát használok: [link]
2/2 anonim válasza:
Sok tesztafajtaval kiserleteztem,nekem a Barilla tesztai valtak be,mindig jol sikerulnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!