Villanysütőben elrontom a tésztákat, a sültek viszont mindig tökéletesek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Igen,a liszt fajtája,minősége sokat számít..nekem volt hogy a palacsinta nem jött össze a 120ft-os liszttel vagy,kelttészta esetében nem kelt meg rendesen...
Egyébként 1 régi villanysütöm van de,tökélesen sütök benne kelttésztákat...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
nem kell megvenni a magyar lisztet és külföldre hurcolászni, csak ki kell tapasztalni, hogy az ottani liszt mennyire befolyásolja a tészta állagát
a villanyütőt ugyanúgy ki kell tapasztalni - általánosságban azt el lehet mondani, hogy figyelembe kell venni, hogy a gázzal ellentétben a villany nem csak alulról adja a nagyobb hőt, hanem felülről is és a légkeverés miatt 10-30 °C-szal alacsonyabb hőmérsékletre kell állítani, az én tapasztalatom szerint azt, amit középre tettem régen gázsütőbe, azt villanynál az alsó sínre/rácsra kell rakni
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mi is kiköltöztünk 8 éve külföldre.Nekem is csk villanysütöm van.Itt szinte csak azt használnak.Nekem semmi gondom nincsen a sütéssel.
Arra figyelj,hogy a sütödet mindég elömelegítsd,és ha légkeverésre kapcsolod kevesebb höfokkal és kevesebb ideig kell sütni.
Lisztet nem kell otthon venni.Az butaság.Amit lehet az 2-3 csomag rétesliszt.Azt én is otthonról hozok a spätzlehez... :)
Itt a spätzle liszt 1,29€.
Vedd a legolcsóbb fehérlisztet.Legalábbis én azt hassználom,és minden jó. :D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A villanysütők pedig sokkal jobbak, a hőelosztás miatt.
Általában 180 fokon sütöm a sütiket, 10 perc előmelegítés után teszem be, és 20 perc múlva nézem meg először.
Nem tudom, merre élsz, de nyugaton valószínűleg jó a liszt minősége, kár itthonról vinned. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!