2/4 anonim válasza:
Nem értelek. Ha otthon csinálod azt teszel rá amit akarsz. Miért akarsz előre kitalált sémáknak megfelelni??
3/4 anonim válasza:
Sonka+ gomba, sonka + olajbogyó, paprika, cukkíni, kukorica is jöhet ezekhez, esetleg ananász. Vagy hal (konzervből) + kapri vagy olajbogyó. Kolbász/ szalámi + csípős paprika, lecsós-bacon-ös. Alapnak hagymát párolok, rá sürített paradicsom, kis víz, só, olaszos fűszerek (bazsalikom, oregánó, rozmaring stb.) Tészta a legegyszerűbb langyos vízbe pici cukrot keverni, élesztőt belemorzsolni, liszttel (amennyit felvesz) tésztává gyúrni. Sót és egy ek. olajat is teszek bele. Minél kevesebb élesztőt használsz, annál vékonyabbra lehet nyújtani.
4/4 anonim válasza:
Én szoktam tejjel és vajjal csinálni, kicsit édesebben, nagyon szeretjük így a pizzatésztát, mert kívül ropogós, belül jó habos tésztát kapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!