Tudnatok olyan eteleket mondani amibe csirke meg zoldseg van?
Rizses-hús:
Apróra vágott vöröshagymát dinsztelj, rádobod a karikára szelt répát-gyökeret, majd a csirkét is átforgatod benne. Felengeded, sót, borsot, ha van apróra vágott petrezselymet bele. Amikor már a husi majdnem egészen puha, egy kicsit meghígítod a levét, kb. 2 marék rizst beleforgatsz, ha ismét forr, elzárod alatta a gázt, beborítod és a rizs a fedő alatt megpuhul.
Gyorsabb, ha a husit készre főzöd, és a külön megfőzött, leszűrt rizst belekavarod és akkor abban a percben tálalhatod.
Hirtelen ötlet:
Ha a csirkét ugyanúgy készíted el, mint amikor a marhát készítjük vadasnak. Csak hamarabb készen van, és nem kifőzött tésztát adsz mellé, hanem kifőzött rizsre szeded a mártást a husi mellé.
(Lehet, hogy én is kipróbálom?)
Nevelet?
Az mi? Nem jöttem rá. Értem, hogy nincs ékezeted, de sajna nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!