Tejszínes gombamartas tésztával. Csak megpárolod a gombát, fűszerezed, ráöntöd a tejszínes habarást és kész.
2019. márc. 17. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Vagy gomba stroganoff, az paradicsompüré és tejszín a párolt, fűszeres gombahoz
2019. márc. 17. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 A kérdező kommentje:
Esetleg még gombás lasagne, amit ennék, végső esetben ez lesz.
Gombamártást még sose csináltam. Akkor annyi, hogy csak tejszínnel kavarjam el a lisztet, és bele a cuccba...?! Lheet ki kéne próbálnom! :)
Azért még ha van ötlet, visszanézek később, köszi!
2019. márc. 17. 10:55
4/10 anonim válasza:
Hát a gombamartas nálam konkrétan pici vajon megpirított gomba, amit besózok, picit párolom, amíg levet ereszt, teszek bele jó sok borsót és rengeteg szerecsendiót, időnként egy kis fokhagymát is, aztán tejszínes habarás és kész. Ha olyanom van, akkor több lisztet teszek hozza, így ahogy hűl konkrétan majdhogynem szeletelhető lesz, ezt később szendvicskrémnek használom.
2019. márc. 17. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Wellington bélszínbe receptje szerint megcsinálod a gombát és leveles tésztával vagy kelt tésztával csigákká formázod, kisütöd és csinálsz hozzá sajtmártást mártogatósnak
Vagy
Gombás lasagne
Vagy
Milánói makaróni ( sütőben)
Vagy
Töltött gomba
Vagy
Tejszínes gombaleves / gombakrémleves
Vagy
Sült tészta pirított gombával
2019. márc. 17. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
Hadd ne soroljam fel, de itt találhatsz ötletet bőven:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!