Sült csirkemellet át lehet valahogy alakítani?
Ma sütni akartam csirkemellet és pár napja a szüleim hoztak egy csirke fűszersót, amit ezelőtt sose használtam, szóval gondoltam itt az ideje kipróbálni. Amikor beleszagoltam a zacskójába, még kifejezetten jó illatú is volt, szóval azt hittem, tök finom lesz vele a hús...Hát nagyon nem.
Nem akarom kidobni se, mert több, mint fél kg csirkemellből csináltam :C Szerintetek valamit lehet még vele kezdeni, hogy normálisabb ízű legyen? A fűszersóban amúgy nem tudom, mi van pontosan, de olyan ízű, mintha kb. a 95%-a sima fűszerpaprika lenne. Arra gondoltam, hogy esetleg valami szószt csinálok, amiben alapból van paprika és belerakom a feldarabolt sült csirkemellet és így megpróbálom összeforralni picit, mintha alapból ilyen szószos husinak indult volna, csak félek, már nem sokat lehet rajta segíteni, mert ugye már nem nyers a hús, másrészt csak holnap délután tudnám megcsinálni, addig a hűtőben kell állnia és hát ugye a másnapos csirkének van az a jellegzetes íze...Szóval szerintetek megéri bajlódni vele, vagy ez már nem lesz jobb? Esetleg valaki csinált már hasonlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!