Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirkemellet akartam...

Rántott csirkemellet akartam sütni. Sóztam, borsoztam, megforgattam lisztbe meg tojásba, és most vettem észre, hogy nincs itthon zsemlemorzsa. Kisüthetem így?

Figyelt kérdés
Annnyi recept van a neten, de ilyet nem találtam...vissza nem megyek a boltba, mert mindjárt itthon lesz a párom, és meg akartam lepni
2018. aug. 30. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki.
2018. aug. 30. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez egyébként eléggé elterjedt bundázási módszer, csirkemellhez különösen illik.
2018. aug. 30. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják, hogy "párizsi módra"

Legalábbis a rántott hús esetében. De te gyakorlatilag azt csinálnál, csak csirkéből.

2018. aug. 30. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják Párizsi módra készült csirkemellnek. Kétszer forgasd meg a lisztben és a tojásban. Úgy értem: liszt, tojás és megint liszt és megint tojás, utána mehet sülni az olajba
2018. aug. 30. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Ki, megengedem.

Egyébként meg millió ilyen recept van a neten.

2018. aug. 30. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki bizony. Azt hiszem ez a párizsias "panír". De ha van otthon egy kis tej, akkor készíthetsz egy jó sűrű palacsintatésztát, esetleg reszelhetsz bele sajtot, vagy nyomhatsz bele fokhagymát, és a lisztbe forgatás után ebbe a masszába tunkolod, és kisütöd. Így is nagyon finom.
2018. aug. 30. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Így a legfinomabb .
2018. aug. 30. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ki.

Párizsis hús.

Liszt-tojás-liszt, ezekben forgasd meg a húst és süsd ki, finom lesz. :)

2018. aug. 30. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos már meg is ettétek és finom volt, de azért én leírom, hogy a párizsi bundához én összekeverem a lisztet és a tojást, csipet só (van amikor reszelt sajtot, vagy zöld fűszereket is teszek hozzá, pl. snidling, vagy kevés fokhagyma) lazítom kis tejjel. Olyannak kell lennie, mint egy sűrűbb palacsintatészta.

Bemártom a sózott borsozott hússzeleteket lisztbe, hogy jobban tapadjon rá a tojásos bunda, utána a masszába és így sütöm ki.

De ezt Alajuli is így csinálja:

[link]

2018. aug. 31. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat :)
2018. szept. 8. 08:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!