Barna cukorral lehet piskótát sütni?
A barna cukor 100% ban ugyanaz az anyag mint a feher cukor.
Kevesebbszer van atkristalyositva, igy megmarad a szine.
Sot, nadcukor is ugyanaz az anyag.
Annyi az elteres mint amikor olasz asvanyvizet iszunk meg mondjuk egy magyart.
Semmi :)
Mi annak idejen az egyetemwn vizsgaltunk egy markas magyar asvanyvizet es a csapvizet.
A csapvizben 30% tobb oldott asvanyi anyag van.
Ilyenkor nem a mast"
Bocsi...
Szoval ilyenkor nem a "mast" kell megfizetni, hanem az emberi butasagot.
Masik pelda:
Van egy hatoanyag, legyen mondjuk a pantoprazol ( savcsokkento) az egyik kerul 145 ft/ doboz, a masik 1240 ft.
Az egyiket egy kis ceg gyartja, a masikat a vilag egyik legnagyob gyogyszergyarja.
Az egyik napi 50000 db ot tud gyartani, a masik napi 650000et.
Vasarlas elott gondolkodjunk picit :)
Akkor a legszembetunobb amugy az atveres amikor pl a CBA ban a gusztustalan folyos kenomajasbol 15 deka 300 ft, es "mocskos" multiban a Gyulai majas 15 dekaja 200 ft.
Mennyi haszonnal dolgozhat a CBA? :)
Vszinu pont annyin mint az aki "feltalalta" a barnacukrot.
Udv: egy elelmiszer, es vegyeszmernok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!