Piskótát, ha 1-2 nappal előbb megsütöm, úgy is "friss" maradhat?
Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 23:43
2/4 anonim válasza:
Sajnos kiszárad. Utána átitathatod vmi likorrel, a rakhatsz rá krémet, lehet bele vmi fincsi süti!
3/4 anonim válasza:
Akár 2 héttel hamarabb is megsütheted, mert a piskóta nagyon jól fagyasztható.
Megvárod amíg teljesen kihűl, alaposan becsomagolva lefagyaszthatod. Felhasználás előtt szobahőmérsékleten néhány óra alatt kiolvasztok, és olyan friss lesz mintha akkor készítetted volna.
4/4 anonim válasza:
Ha megsütötted és kihülés után jól befolpackozod gondosan, akkor a sima hűtőben is szépen eláll addig.
Így nem szárad ki.
Jót is tesz neki, hogy áthül.
Ha Pl torta lesz belőle.
Az elkészült tortám én mindig pihentetem egy éjszakára a hűtőben hogy jól összeérjenek az ízek, és jól áthűljön a krémje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!