Bucskó Adrienn kérdése:
Milyen folyadékkal itatják fel a cukrászok a piskótát?
Figyelt kérdés
A legtöbb cukrász mielőtt a piskótára valamilyen krémet tesznek ,ugyanis hajlamos felfelszívni a krémet .2018. aug. 25. 01:08
1/2 anonim válasza:
Mikor mi Somlóit csináltunk akkor citromos, narancsos, mazsolás, cukros löttyal locsoltuk le. Sziruppá főztük. A tapasztalatom azt mutatja szépen megállt a krém rajta. Hogy mások, hogy csinálják, passz.
2/2 anonim válasza:
Felitatni semmivel, max átitatni. Nekem mondjuk soha nem szívta fel még piskóta a krémet... Amúgy lehet lekvárt, sima vajkremet, vagy cukorszirupot használni a krém mellé/alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!