Cukrászok! Ennek a két típusú sütemény fajtának van külön neve? (több lent)
Tehát, ugye ha sütemény, akkor szerintem mindenkinek eszébe jut egyből két fajta:
a joghurtos, gyümölcsös, light-osabb sütemények,
illetve
a kb. csak állati termékeket (tejtermékeket, tojást), csokit és valamilyen aromákat (pl. vanília, rum) tartalmazó sütemények.
Ti illetitek valamilyen szakszóval ezt a két, elég jól elkülöníthető csoportot?
Mert az nyilván fontos, hogy ez a kettő megkülönböztethető, egy csomóan vannak pl. akik inkább az egyik felé hajlanak, mások mindent megesznek,ami "sütiből" van :D De pl. gondolom alkalomtól, rendezvénytől is sokszor függ, hogy melyik íz-/"állag"világot választjátok.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! :)
Ui.: Lehet jobb lett volna, ha desszertet írok a sütemény helyett, mert nyilván gondolok itt bármire, tortákra, akár ilyen tál desszertre, stb.
Uui: A "kb. csak állati eredetű termékeket tartalmaz" résznél nyilván úgy értem, hogy a krém, feltét stb., a tésztájától most tekintsünk el.
Azt gondolom ennek a kérdésnek újra neki kéne futnod...😆
Gondold át újra.....
Tehát vannak a gyümölcsös sütemények szerinted, meg az állatosak.
Szerintem szedjél valamit az agybajodra, mert rajtad kívül senki nem így gondolkosik.
Mondjuk a sütemények kb 90%a tartalmaz "állati terméket" ahogy te nevezed: a tésztában tojás van, vaj, vagy margarin, a gyümölcsös és joghurtos sütikhez pedig zselatint használnak...
Csoportosítani mint főzött krémes, vajkremes és tejszínes, vagy teasutemeny lehet
Ez a kategorizálás egy cukrásznak sose jutna eszébe, ez nyilvánvalóan csak a fogyasztó oldalán létezik.
Btw a krémes melyik kategóriába esne? Vagy a flódni?
Hát ö.... oké.
Köszönöm azt a választ, amiben volt egy kis értelmes információ is.
Higyétek el, ti is tudnátok olyat kérdezni az én szakmámmal kapcsolatban, amin valószínűleg szétröhögném magam / szánalmasan néznék rátok.. ja, nem, ugyanis ha valaki kérdést tesz fel, hülye nem lehet.. inkább örülnétek, hogy valaki érdeklődik, elég lenne ezt egy megmosolygással elintézni.
Egyébként lehet igaz, hogy fogyasztó oldaláról ez érdekesebb, de például szerintem igenis különbözik a kettő.
Ez olyan, mint a paradicsomos alapú pizza vs. tejfölös alapú pizza. Pizza pizza, de mégsem mindegy, milyen.
Vagy bor bor, de vörös vagy fehér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!