Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Cukrászok, a cukiban ahol...

Cukrászok, a cukiban ahol dolgoztok milyen sűrítőanyagot használnak a tejszínes sütikbe, tényleg nem ehetők a vegetáriánusok számára?

Figyelt kérdés
Állati zselatin, növényi sűrítőanyag, keményítő, melyiket használják mondjuk egy rigójancsiba? A boltban mindig megnézem az összetevőket és a pudingokban keményítőt látok, és még a Dr Oetker kikeverős krémes krémjében sem volt állati zselatin. Ebből arra következtetek, hogy a cukik is megoldják állati cucc nélkül, nem?

2014. ápr. 16. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

a rigójancsiba pl semmit. keményre vert tejszinhab és bele a kakaópor. ennyi!


amúgy állati zselatin használtak amihez kellett

2014. ápr. 16. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ott bukik a dolog, hogy a VEGÁNOK, akik állati zselatint sem használnak, már a tejszínt sem eszik meg, nem is beszélve a tojásról.


Az általános vegetariánusok csak a húst nem eszik meg, de általában előbb hagyják el a tejtermékeket és egyéb nyilvánvalóan állati eredetű dolgokat, és csak később, esetleg jut eszükbe odafigyelni a gyártot termékek minden összetevőjére. (vagy nem.)

2014. ápr. 16. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Én megeszem a tejtermékeket, de a zselatintól undort érzek és ha lehet növényi dolgokkal helyettesíteni reméltem, hogy ma már azt használnak esetleg a cukrászok, ezzel is nagyobb vevőkört tudnak kiszolgálni.
2014. ápr. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!