A vegetáriánusok megeszik az állatfigurás háztartási kekszet?
Az attol függ. Van e tojás a kekszbe. Eszik r a vega tojást. Mert van aki tojást tejet eszik van amekyik már tojást nem eszik ill.van aki tejet se eszik. Viszont van olyan amelyik halat eszik. Vannak akik csak bizonyos állatokat nem esznek. Ill olyan is van aki csak ha felajálja vmelyik istenformának úgy eszi meg a húst.
De függ attol is hogy finom e a béna keksz. Ill. hogy hány éves a vegád.
Sőt, én még Pombärt is eszem...
Egyébként nagyon félre vagy tájolva a vegetarianizmusról. :D
ad.1: a vegetáriánus nem feltétlenül undorodik a hústól (én pl nem)
ad.2: egy állatos keksz nem hús
ad.3: akkor egy kisgyerek ne ölelgessen plüssmacit, csak mert amúgy eléggé megijedne egy élő grizzly medvétől? :D
Gondolom, poénnak szántad. Elég halovány, gyakorolj még a tükör előtt!
Bár nem vagyok vega, de tiszteletben tartom a döntésüket, természetesen amíg nem kezdenek "hittéríteni".Ha esetleg ilyen vendégem van, kínosan ügyelek rá, hogy ő is ehessen valamit, ami belefér a normáiba.
Olyan ember, aki nem kannibál, eszik csokimikulást?
Ez jutott eszembe erről.
S való igaz, a vegák nem feltétlenül undorodnak a hústól. Megenni nem akarják, ilyen-olyan okból.
Viszont a paleo vegák nem eszik meg a normál háztartási kekszet. Vagy akik nem szeretik. De ennek már nincs köze a vegasághoz.
az állatfigurás keksz az egyetlen formája annak, hogy 'állatot' egyek. :D
ezt sem sűrűn persze, mert azért nem élhetek kekszen, de a Detki állatkás keksze igazán jópofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!