Cukrászok mivel vonjak be az esküvői tortát?
normális helyeken megkérdezik..
Én is cukrász vagyok. nem a szakmába dolgozom,de otthon szoktam vállalni tortákat.. Ha marcipánnal kérik valóban azzal vonom be-viszont (hogy ne érje őket meglepetés)elmondom nekik hogy az drágább,mint a fondant
A vendégek nem szokták szóvá tenni az ifjú párnak, hoyg fondant az a marcipán a tortán...
Ha meg van közeli hozzátartozó, akinek számít a szava, és szakmabeli, azt már a torta kiválasztásához elviszik magukkal (vagy vele csináltatják a tortát).
SZóval a lebukás esélye minimális.
Én sem arra gondoltam hogy szolnak a párnak hogy az nem is marcipán..hanem hogy a vendégek közt lesz téma mert pl.valaki észreveszi.es akkor mondja x-nek.es akkor hamar el tud terjedni hogy melyik az a cukraszda amelyikkel vigyázni kell.
(tapasztalatbol irom..)
Cukrász vagyok úgyan úgy minta 2. válaszoló.
Ha tortát kérnek tőlem,én is elmondom,mi a különbség a kettő között,a becsületemmel játszom...Attól is függ,hogy marcipán v. fondant,hogy mennyire kell színezni az esküvői tortát,v. egyáltalán kell-e.A marcipán még ha 1:3-as is(díszítőmarcipán),sosem lesz annyira fehér és jól színezhető mint a fondant,még akkor sem,ha fehéríted,mert van egy alap "bézses"színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!