Cukrászok? Ha marcipánnal vonom be a tortát, de díszeket is akarok csinálni, és van itthon házi cukormassza, akkor lehet a marcipánra "ragasztani" cukormasszát? Nem fogja feloldani egyik a másikat?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a választ2015. máj. 4. 16:17
1/2 anonim válasza:
nem vagyok cukrász, de szerintem nem fogja
És egy csomó receptben, meg interneten oktatóvideókban is úgy mutatják, hogy előbb vond be a tortát egy lap marcipánnal, és utána mehet a fondant. Szóval tuti nem oldják egymást :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :) remélem hogy nem lesz gond vele :)
2015. máj. 4. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!