Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a jó piskóta titka? Hogy...

Mi a jó piskóta titka? Hogy lesz könnyű és szép magas? Piskótatekercshez való piskótát, hogy lehet jót sütni?

Figyelt kérdés
Újra kezdtem vele próbálkozni, az egyik egész jó lett, bár az is kissé tömörebb volt, utóbbi meg még inkább, nem olyan könnyed, mint szerettem volna.Kevés sütőport tettem bele? Vagy mit ronthattam el?
2018. nov. 2. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
A kevés sütőpor lehet az oka.
2018. nov. 2. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
67%

A piskótába nem kell sütőpor.

Ahány tojás, annyi kanál cukor es annyi kanál liszt. Ez az összes hozzá való, semmi más nem kell bele.m

A tojásokat szét kell választani, a sárgáját fehéredésig keverni a cukorral, a feherjet pedig kemeny habba verni. Nagyon óvatosan bele forgatni a tojashabot a cukros sárgájába, majd ovatosan, reszletekben bele szitálni a lisztet. Minél nagyobb felületű kanállal vagy lapáttal bele forgatni a lisztet, nagyon figyelve, hogy ne törd össze a habot. Enyhi az egész. Illetve ha megsült, nem kell kikapni a forró sütőből, hanem résnyire nyitva kell hagyni az ajtaját és lassan hűteni.

2018. nov. 2. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Ez egy tökéletes piskóta tekercs recept.

[link]

2018. nov. 2. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!