Hogy lesz a piskótatészta szép magas és könnyű? Bevált tippeket várnék.
Figyelt kérdés
süti2017. ápr. 16. 14:36
1/7 anonim válasza:
1. A tojáshabot kőkeményre verd fel
2. 1/2 cs. sütőport is rakj bele
3. Forró sütőbe rakd be, majd vedd vissza a tűzhelyet közepesre, és az első 15 percben ki ne nyisd az ajtót
3/7 anonim válasza:
Barmilyen puffasztoszer nelkul lehetseges.
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet sütőpor nélkül is. De ha esetleg biztosra akar menni, akkor a "bevált tippek" kategóriájába ez is belefér.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,gondoltam még a piskótába lehet ezt-azt beletenni, csokidarabok vagy hasonlók...
2017. ápr. 17. 09:06
6/7 anonim válasza:
Előző este kimagozott, tésztaszűrőn keresztül alaposan lecsorgatott meggybefőttet, forgasd lisztbe, és a bekavart piskóta tésztába sütés előtt bele. Ha lisztbe forgatod, akkor azt megfogja a tojás, és nem fog leülni a tészta aljára.
Előző este tejbe áztatott mazsolát ugyanígy kavarhatsz bele.
Csokit nem próbáltam, nem lehet rossz!
7/7 A kérdező kommentje:
Na ez se rossz ötlet, kipróbálom:)
2017. ápr. 18. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!