Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell és mivel a legcéls...

Hogyan kell és mivel a legcélszerűbb felverni a tejszínt, hogy igazán könnyű legyen és ne olyan nehéz, kissé vajszerű? (Egyébként magas zsírtartalmú és lehűtött tejszínt, "Rosette"-t használok.1 literes)

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az Oké! Zacskós UHT tartós habtejszín 250 ml 30%-os vált be, az mindig könnyű.
2014. nov. 19. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor lesz nehéz, vajszerű, ha sokáig vered.

Pár perc elég neki.

2014. nov. 19. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazán könnyű a kézi habverővel felvert tejszín lesz, mert több levegő kerül bele,- amitől könnyebbé válik -,mint a géppel magas , gyors fordulatszámon felvert.

persze a gép kényelmesebb és gyorsabb, de visszaüthet, mert könnyebben nehezedik, vajasodik el a habnak szánt tejszín.

30-35- %-os habtejszín teljesen elegendő a jó hab felveréséhez, ahogy írtad is jól lehűtve.

Az általad írt márkát sajnos nem ismerem.

2014. nov. 19. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!