Szerintetek is vannak férfias és nőies sütemények? A férfiak jobban szeretik az almás, meggyes pitét, túrós batyut, a nők meg a piskótát, kevert tésztát, tortákat. Helytálló a megfigyelésem?
Figyelt kérdés
2018. okt. 20. 20:32
1/16 anonim válasza:
LOL! :D
Nem, nem helytálló.
(Behalok ezen. Lassan már klotyópapírból is lesz férfi-női és ha a másik tekerccsel törlöd ki, akkor bu.z.i vagy.)
2/16 anonim válasza:
Szerintem ez nettó hülyeség, rám és egyik ismerősömre sem igaz.
3/16 anonim válasza:
WTF? Nem, egyáltalán nem helytálló a megfigyelésed!
4/16 anonim válasza:
Én imádom a túrós, meggyes pitét és a krémes piskótát is. Apukám szintén szereti ezeket.
N
6/16 anonim válasza:
Hülyeség, nálunk is pl pont fordítva van
7/16 anonim válasza:
Igazad van, akkor lehet hogy én nő vagyok, csak még nem tudok róla.
9/16 anonim válasza:
Szerintem csillagjegy alapján kellene kategorizálni, hogy melyik gyillagjegyű ember milyen süteményeket szeret.
10/16 anonim válasza:
Pedig valóban van eltérés a férfiak és nők ízlésében, ami az édességet illeti. A nők pl. általában kicsit jobban szeretik a csokoládét, illetve az édesebb ízeket. Ez persze statisztika, nyilván van akire nem igaz. A fenti felsorolás nem hiszem, hogy épp helytálló, de ha pl. egy pár rendelne egy baileys-es, krémes sütit és egy túrós batyut, akkor arra tippelnék, hogy az első a nőé, a másik a férfié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!