Mit használjak a göngyölt csirkemell rögzítéséhez ha nincsen fogpiszkáló?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A gyufa méregfejét vágd le.
De jó hurkapálca is, kihegyezve, könnyebb kezelni. Ha van.
Akkor inkább leírom mik vannak itthon:cérna,tű,fólia.Eközül a 3 közül,esetleg valamelyik használható?(Bocs eddig nem írtam mik vannak itthon)
Amúgy köszi az eddigi válaszokat.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!!
Remélem sikerülni fog így!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ha esetleg van saslik nyársad otthon avval is tudod rögzíteni. Négy dolgot tudok javasolni ha nyársad sincs otthon.
1: Folpackba jó szorosan feltekered úgy-hogy ne legyen a hús és a folpack között levegő szalon cukor formába össze tekerd. Pár órára hűtőbe rakod ésígy megfogja tartani sütés közben a formáját a hús. Evvel modszerrel bő forró olajban is sütheted és tepsiben ha kitekerted folpackból.
2 : Lehet élelmiszer kötöző madzagot kapni barkácsboltokban és kulináris boltokban kb 400 ft ezt tudod használni mindenféle hús kötözésre.
3 A begöngyölt húst egy őzgerinc formába rakod és így sütőd meg így megtartatja a formáját.
4 Baconbe tekered ha így készíted akkor ha esetleg rántott húsról van nyugodtan panírozd ki rántsd ki. Tepsibe is sütheted így is de akkor tekered folpacka úgy ahogy fentebb írtam.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Remélem, sikerül cérnával!
Javasolnám, hogy ha jársz piacon, edényboltban, stb., vegyél hústűt! Filléres dolog, utána elmosod, szinte semmi helyet nem foglal, de nagyon hasznos.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!