Mit használjak a göngyölt csirkemell rögzítéséhez ha nincsen fogpiszkáló?
A gyufa méregfejét vágd le.
De jó hurkapálca is, kihegyezve, könnyebb kezelni. Ha van.
Akkor inkább leírom mik vannak itthon:cérna,tű,fólia.Eközül a 3 közül,esetleg valamelyik használható?(Bocs eddig nem írtam mik vannak itthon)
Amúgy köszi az eddigi válaszokat.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!!
Remélem sikerülni fog így!
Ha esetleg van saslik nyársad otthon avval is tudod rögzíteni. Négy dolgot tudok javasolni ha nyársad sincs otthon.
1: Folpackba jó szorosan feltekered úgy-hogy ne legyen a hús és a folpack között levegő szalon cukor formába össze tekerd. Pár órára hűtőbe rakod ésígy megfogja tartani sütés közben a formáját a hús. Evvel modszerrel bő forró olajban is sütheted és tepsiben ha kitekerted folpackból.
2 : Lehet élelmiszer kötöző madzagot kapni barkácsboltokban és kulináris boltokban kb 400 ft ezt tudod használni mindenféle hús kötözésre.
3 A begöngyölt húst egy őzgerinc formába rakod és így sütőd meg így megtartatja a formáját.
4 Baconbe tekered ha így készíted akkor ha esetleg rántott húsról van nyugodtan panírozd ki rántsd ki. Tepsibe is sütheted így is de akkor tekered folpacka úgy ahogy fentebb írtam.
Remélem, sikerül cérnával!
Javasolnám, hogy ha jársz piacon, edényboltban, stb., vegyél hústűt! Filléres dolog, utána elmosod, szinte semmi helyet nem foglal, de nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!