Mikor a csirkemell kifehéredik pároláskor, akkor már biztosan ehető?
Figyelt kérdés
Szoktam néha alufóliába saját gőzében párolni. Felszeletelem, a szeletek közt ízesítem, majd újra összerakom a szeleteket és bedobom a grillsütőbe. Kissé bizonytalan vagyok, hogy mikor lesz jó a hús. Ha csak két vékonyabb szeletet fogok, akkor nagyon hamar fehér lesz. Vajon biztonsággal ehető már ilyenkor is , ha puha ?2018. dec. 26. 19:16
1/5 anonim válasza:
Az a fontos, hogy belül se legyenek rózsaszín részek. Ehhez sajnos szét kell vágni. Egypár próbálkozás után kitapasztalod, mennyi az az idő, amikor már jó.
2/5 anonim válasza:
HA grillezni akarod, akkor minek elötte megpárolni? A grillen megsül 5-10 perc alatt, fölölseges elötte vacakolni vele.
4/5 anonim válasza:
Ne használj alufóliát, rákkeltő.
5/5 A kérdező kommentje:
Valóban, írják is a neten több helyen. Köszönöm, váltok valami üvegtálra.
2018. dec. 29. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!