Ehető-e még a csirkemell?
Figyelt kérdés
Július 4.-éig volt jó a csirkemellem hivatalosan.
Éjfél után 15 perccel kinyitva a vákumcsomagolást büdös volt a hús.
Jól átmosva ehető-e még a hús? Egészséges-e?
2017. júl. 5. 00:52
1/11 anonim válasza:
Kinek mi a büdös. Van a romlott büdös és valakinek a friss hús szaga is büdös. Nem tudom nálad melyik állhat fenn.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem a friss hús szagára gondolok.
Romlott büdös szaga van.
Kétszer átmostam, most savanykás szagú.
2017. júl. 5. 01:11
3/11 Carragher_x válasza:
Bármilyen romlott, büdös hús ehető, csak fel kell készülni pár órányi fosásra utána.
5/11 anonim válasza:
És nem egészséges nagyon komoly betegséget lehet kapni amúgy tőle.
6/11 anonim válasza:
Ez komolyan kérdés? Ha vmi romlott, büdös, akkor sem enném meg ha nem járt le a szavatossága.
Végülis egyszer minden ehető. Legfeljebb majd tanulsz belőle.
8/11 anonim válasza:
Hát ez undorítóan hangzik. Dobd ki.
9/11 anonim válasza:
Csináld úgy, minta cigók. Jó sok fűszerrel, az elveszi a szagát és a savanyú ízét is.
10/11 anonim válasza:
Ha romlott büdös a szaga, akkor szerinted hogyan lenne jó??? Ne edd meg.
Egyébként hol tároltad eddig? Vagy most vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!