Van jó receptetek babfőzelékre rántás nélkül?
Figyelt kérdés
Ami leírja, hogy 1 kk só v bors kell v bármi a jó íz eléréséhez. Nem olyan, ami azt írja, hogy csipet só v bors. Meg ízlès szerint cukor.. ha van valakinek jó receptje, ossza meg velem :)2019. febr. 21. 19:57
2/3 anonim válasza:
Habard. (Tejföl plus liszt/ felfőtt lé egy kis hőkiegyenlítésnek.) Varga Gábor -cookpad receptjeit ajánlom. Alapos!
3/3 anonim válasza:
Rántás helyett sűrítsd saját magával. Ha megfőtt, vegyél ki egy kevés babot (mondjuk fél marékkal), turmixold össze, és tedd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!