Mi történt a lisztekkel? Miért nem elég egy adag rántás a főzelékekhez? Tapasztalt már valaki ilyet?
Egy adag liszt ?
Ez aztán tudományos...
Ha esetleg grammra pontosan készítenéd, és a zsiradék/liszt arányát is feljegyeznéd minden alkalommal, és a megegyező adatok ellenére más lenne eredmény, akkor lenne alapod a méltatlankodásra.
A valóság valószínűleg az, hogy alkalmanként eltérően készíted a rántást, és emiatt lesz más. És még azt sem vetted számításba, hogy a berántani kívánt anyag mennyisége is eltérő lehet alkalmanként.
És ezek ellenére mégis a lisztre gyanakszol, nem magadra. De azt kell mondjam, hogy a liszten nincs mi megváltozzon. Faék egyszerűségű anyag, olcsó, rengeteg van belőle, és semmi gazdasági racionalitás nem lenne abban, ha ebbe bármilyen módon beavatkoznának.
Hát, nincs különösebb baj a lisztekkel, én nem vettem észre.
Esetleg az lehet az oka, hogy
nem főzted eleget, hogy besűrüsödjön, ez nem feltétlen a te hibád, lehet kicsit más a liszt szerkezete, és már tovább kell
nagyobb adagot csináltál a szokásosnál, és az egy adag nem elég belé
ha tényleg nem elég, akkor módosíts a rántáson, rakj többet, és kész:D
Semmi nem történt velük.
Gyanúsabb inkább, hogy Te felejtesz el főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!