Ti ettetek már rántott tejbegrízt?
Figyelt kérdés
IGEN/NEM
I
I
V
Jó/Rossz volt?
2018. jún. 28. 11:54
1/25 anonim válasza:
Igen. Finom volt. Mifelénk darafánknak hívják, és porcukorral kínálják.
3/25 anonim válasza:
Izé ... nem. De nem is vágyom rá. Eleve utálom a rántott dolgokat, meg mindent, amit olajban sütnek ki, és akkor a búzadarát forgassam lisztbe és még morzsába és süssem ki olajban?
Olaj nekem ez, mint a rántott/habart lisztes levesbe lisztes tészta és mellé még kenyér.
De biztos van, aki szereti. Nekem bizarr.
4/25 anonim válasza:
Ne a rántott húsra gondoljatok.
Pici lisztet és sok porcukrot kevernek a felvert tojáshoz és kevés vajon sütik.
Ettem,nem szeretem.
5/25 anonim válasza:
Hat 4, nálunk a rántott tejbegríz valóban rántott tejbegríz. A tejben megfőzött grízt kivajazott tepsire öntik, majd kihűlés után szeletelik, panírozzák és vajon megsütik. Szeretem igen
6/25 anonim válasza:
Úgy mint az 5-ös. Mi baracklekvárral, porcukorral ettük, miután kisült.
7/25 A kérdező kommentje:
működni tejberizzsel is?
2018. jún. 28. 14:46
10/25 anonim válasza:
Nem működne.
Az igazi tejberizs - amit én ismerek - egy tejszíntől (szerényebb költségvetésnél tejtől) zaftos étel, nem tudom hogy akarnád bepanírozni, hogy ne folyjon ki az ujjaid közül. A tejbegríz meg összeáll.
Megpróbálhatod, de én szóltam ...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!