Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házilag készített libamáj,...

Házilag készített libamáj, hány hétig áll el a hűtőben?

Figyelt kérdés
2019. jan. 5. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi a zsírjában sütött és tárolt libamájat/kacsamájat, amit hűtőbe rakunk, 1-2 hétig simán esszük, de általában 1 hét alatt elfogy.

Eddig sosem volt bajunk tőle.

2019. jan. 5. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
A frissen készített talán, de nem fagyasztás után... Gondolkodjatok már!
2019. jan. 6. 02:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha a fagyasztás UTÁN sütötte meg a kérdezö, akkor lényegtelen, hogy ELÖTTE fagyasztva volt-e.

Ha sütés után fagyasztota, akkor kiolvasztás után még aznap illik elfogyasztani, hacsak nem süti át még egyszer.

2019. jan. 6. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!