Házilag készített libamáj, hány hétig áll el a hűtőben?
Figyelt kérdés
2019. jan. 5. 17:31
11/13 anonim válasza:
Mi a zsírjában sütött és tárolt libamájat/kacsamájat, amit hűtőbe rakunk, 1-2 hétig simán esszük, de általában 1 hét alatt elfogy.
Eddig sosem volt bajunk tőle.
12/13 anonim válasza:
A frissen készített talán, de nem fagyasztás után... Gondolkodjatok már!
13/13 anonim válasza:
Ha a fagyasztás UTÁN sütötte meg a kérdezö, akkor lényegtelen, hogy ELÖTTE fagyasztva volt-e.
Ha sütés után fagyasztota, akkor kiolvasztás után még aznap illik elfogyasztani, hacsak nem süti át még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!