Házilag készített libamáj, hány hétig áll el a hűtőben?
Hűtőben és hetekig?
Hetekig biztos nem, legfeljebb ha hermetikusan el van zárva zsírral.
A fagyasztóban viszont 1 évig is, vagy tovább.
Kérdés, hogy milyen módon van elkészítve.
Ha csak símán megsütve, akkor pár napig fogyasztható, ha bö zsírban elsütve és teljes mértékben zsírral befedve, akkor egy hónapig símán fogyasztható!
Mit értesz az alatt, hogy házilag készített libamáj?! májkrém? terrine? vagy libamáj darabok, zsírjában eltéve?
Hűtőben a májkrém el áll 2-3-hétig. A terrine 3-4-hónapig, a libamáj befedve zsírjával 1 évig jó.
De, ha nem akarod berakni a hűtőbe akkor nyugodtan beteheted a spájzba is, ha van olyanod.
Ha nyers libamáj az is megvan szépen a hűtőben, 1 hétig legalább. Gondolj bele, a boltban is elvan amíg meg nem veszik.
1-2 nap.
Az a máj már napok óta nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!