Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretném meglepni a párom...

Szeretném meglepni a párom valami krémes süteménnyel. Lehetőleg sütés nélküli recept kellene mert elrontott a sütő és 2 hétig szervizben van. Hozzá teszem hogy fogalmam sincs hogy mi a baja. Bármi ötlet?

Figyelt kérdés
Lehetőleg receptet kérek. Hozzávalók+elkészítés. Így lenne a legjobb. 😊😊

2018. ápr. 2. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]


rengeteg van rajta

2018. ápr. 2. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom kedvence a kókuszos tejbegrízkrémes rakottas.

Tepsi aljába lerakok annyi babapiskótát, amennyi fér. Megfőzöm a tejbegrízt (1 l tej, 8 ek griz, cukor ízlés szerint, 100 g kókuszreszelék, 1 ek margarin, és pici vanília aroma (jó ha híg a végeredmény valamennyire) forrón ráöntöm a babapiskótára, mert megszivja magát úgyis. A tetejére csokis pudingot főzök, melegen rásimítom, ha kihűlt be a hűtőbe pár órára. A tetejére szórok kókuszreszeléket.

Kókusz nélkül is finom.

2018. ápr. 2. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Citromos álom, nagyon finom és könnyű elkészíteni.😊

[link]

2018. ápr. 2. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 2. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 2. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

GESZTENYÉS KRÉMES sütés nélkül


Hozzávalók

az alaphoz


50 dkg gesztenyepüré

25 dkg darált keksz

5 dkg vaj

5 evőkanál tej

2 evőkanál rum

A krémhez:

8 dkg főzhető vaníliás pudingpor

6 dl tej

25 dkg vaj

20 dkg cukor

1 teáskanál vanília kivonat

a tejszínes réteghez:

3 dl tejszín

1 evőkanál porcukor

1 csomag habfixáló

a díszítéshez

10 dkg tejcsokoládé vagy tortadara


ELKÉSZÍTÉSE


Az alaphoz a gesztenyemasszát, a darált kekszet, a vajat, a tejet és a rumot összegyúrjuk, majd egy 25 x 32 centis formába nyomkodjuk.


A tejből, és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk. Kihűtjük. A vajat a cukorral habosra keverjük. Ízesítjük a vanília kivonattal. Evőkanalanként hozzákeverjük a vaníliás pudingot. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre.


A tejszínből, a porcukorból és a habfixálóból kemény habot verünk. Rákenjük a sárga krémre.


Végül a tejszínhabra nagy lyukú reszelő segítségével ráforgácsoljuk a csokit, vagy csokidarával megszórjuk.


Azonnal fogyasztható.

2018. ápr. 2. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!