Munkahelyen lesz utolsó munkanapon karácsonyi sütizés. Milyen egyszerű, húsos - sajtos, sós tésztát sütnétek otthon? (férfi vagyok) :D
A karácsonyi szünet előtt lesz egy egy órás sütis meeting. Mindenképpen sós, húsos (pl. virslis, kolbászos, sonkás), és sajtos sütit szeretnék készíteni a közösbe.
Tavaly volt olyan férfi kolléga, aki sonkás-sajtos bejglit sütött, volt aki kolbászos muffint. :)
Tésztasütésben nincs semmi gyakorlatom, szinte csak pörkölteket, köreteket, leveseket szoktam főzni magamnak.
Mit ajánlotok, amivel nem lőhetek mellé, esetleg akár teljeskiőrlésű lisztet, olivaolajat is felhasználhatok hozzá? :)
Köszi!
Vegyél fagyasztott leveles tésztát, és csinálj virslis falatokat. Csak jó minőségű, füstölt, vékony héjú és alapban vékony virsliket vegyél. Egy normál virsliből 2-3 csomagot csinálj!
De csinálhatod sajttal, sonkával is.
... vagy, legyél merész!
Pörköltben profi vagy, dobj össze agy halom hortobágyi húsos palacsintát! Ez ugyan nem süti, de garantált sikere lesz és egyedi!
Sok évvel ezelőtt láttam a vacsoracsatában és azonnal kipróbáltam, mert nagyon egyszerű.
Azóta is az egyik legjobb borkorcsolya, azóta is sokszor készítem. Lángolt kolbász is tökéletes hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!