Eszi valaki a krumplilángost lekvárral?
Figyelt kérdés
Ti inkább lekvárral, vagy zsírral eszitek?2018. okt. 23. 07:36
1/7 anonim válasza:
Zsírral még nem is hallottam. Olajban sült ami elég olajos, nem jó rá még plusz a zsír.
Lekvárral meg ha ízlik, eheted.
2/7 anonim válasza:
Még nem ettem, de ha nem túl sós a tészta, jó lehet vele. Én a bundás kenyeret szoktam porcukorral enni.
3/7 anonim válasza:
Nem szoktam lekvárral enni. Legjobban Fokhagymás tejfölbe mártogatva szeretem.
Arról pedig, hogy van, aki zsírral eszi, még nem is hallottam, legfeljebb olyant tudok, aki zsírban süti.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom ugyanarról beszélünk e mindnyájan, de az én verziómban nem hogy nem olajban sül a krumplilángos, hanem abszolút nincs benne semmiféle zsiradék, és simán forró vaslapon sül.
És igen, szilvalekvárral szeretem a legjobban.
Ráadásul abszolút nem hizlal. Legalábbis én még nem vettem észre. Jó, mondjuk nem is tv előtt meresztem a seggem egész nap...
6/7 anonim válasza:
...a krumplifánk. Az sül olajban. Hasonló a tésztája.
7/7 anonim válasza:
Szoktam lekvárral enni, de felénk Laskának hívják, úgy néz ki, mint egy vastagabb palacsinta, és igen, ez tényleg nagyon finom lekvárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!