Szeretnék kenyeret sütni, de nincs gépem?
Figyelt kérdés
A másik hogy dagasztast nélküli receptet keresek és tk lisztből vagy zablisztbol. De eddig nem sokat találtam.
Miben sutheten, ha nincs gépem? Tepsiben? Vagy jénaiban?
Bocsi.. Nagyon kezdő vagyok kenyér témában..
2018. nov. 13. 10:51
21/23 A kérdező kommentje:
Okeee. Meg jó h kiirtam ide.
Csak azt nem értem, akkor minek van annyi recept a neten. :(
Mire jó az h szr receptek sorakoznak sorra? :/
Köszönöm a részletes leírást és a segítséget. Egyenlőre hanyagolom.. Mert nekem egy egyszerű recept kellene, egyszer csak rá találok. :)
Időm sincs sok baba mellett és dagasztani sem tudok a kezem miatt..
2018. nov. 17. 19:29
22/23 anonim válasza:
Mondom. YouTube, home cooking adventure onion bread. Ott a leírásban a recept. Én 5 perc alatt össze dobom kézi keverovel, 1 óráig hagyod kelni aztán 20 perc alatt megsül. Ennyi.
23/23 A kérdező kommentje:
Még nézem mindenképp, holnap. El is felejtettem amit írtál. Pedig nemrég olvastam😱
2018. nov. 17. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!