Bundás kenyeret hogyan készítitek vajban vagy gofri sütőben esetleg bő olajban?
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 11:46
1/8 anonim válasza:
Nagyon kevés zsírt használok a sütéshez, kb.1 evőkanálnyit.
3/8 anonim válasza:
Kókuszzsíron készítem. Nem szeretem ha édes ezért megsózom és paprikával, paradicsommal eszem.
Korábban rendes zsírt használtam hozzá, de rossz volt, tocsogott benne. A kókuszzsír nem nehezíti el olyan nagy mértékben ezért álltam át rá.
4/8 anonim válasza:
Serpenyőben, bő, forró olajban, úgy, hogy a kenyereket az olaj félig ellepje.
5/8 anonim válasza:
Tepsiben vagy tapadásmentes serpenyőben.
Olaj nélkül.
6/8 anonim válasza:
Ahogy a 4-es írja.
Próbáltam olaj nélkül, meg minimál olajon, de úgy nagyon száraz lett.
7/8 anonim válasza:
Mindent annyi zsírban sütök, amennyivel eszem. Kivéve a sültkrumplit, ahhoz nekem fritőz kell.
A bundáskenyér túl tocsogós lenne bő zsírban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!