Ezt főztem! Vélemény?
Figyelt kérdés
csirkehúst megkentem mézzel,megsütöttem sütőben, mellé pedig puliszkát főztem egy kicsi tejföllel átkeverve2010. jún. 25. 13:29
1/8 anonim válasza:
Nem lett a hús túl édes, és nem száradt ki?
2/8 A kérdező kommentje:
nem száradt ki,nem sütöttem túl és egy kicsit megsóztam,pont most kóstoltam meg és nem lett édes,igazából koncentrálni kell h érezzem a mézet:)
2010. jún. 25. 13:39
3/8 anonim válasza:
a husi tetszik aköret nem mert nem szeretem a pulszkát. jobb lenne mellé egy kis krumpli vagy rizs.
4/8 anonim válasza:
köretnek valami mártásos cuccot képzelek el, pl krumpli v tojássaláta. Egyébként jól hangzik :)
5/8 A kérdező kommentje:
azért nem akartam krumplit vagy rizst mert egész héten ez a kettő volt köretnek:)
2010. jún. 25. 13:53
6/8 A kérdező kommentje:
tojásom az nincs sok,boltba meg nem akarok menni mert görcsölök rendesen,nincs kedvem kimenni a házból:)
2010. jún. 25. 13:54
7/8 anonim válasza:
Biztos fincsi lehet, én azonban nem szeretem az ilyen ínyencségeket.
8/8 A kérdező kommentje:
:D köszönöm a válaszokat
2010. jún. 25. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!