Más is szereti ha nem "tökéletes" a galuska, grízgombóc, tejbepapi, stb?
Figyelt kérdés
Anyunak a csipetke, meg grízgombóca soha nem sikerült, a belseje mindig kemény volt. És én így sokkal jobban szeretem, mint a "vajpuha' fajtát, ami a nagykönyvbe is le van írva. A tejbegrízbe is szeretem ha egy-egy nagyobb darab van, a palacsinába is. stb... Lehet azért, mert így szoktam meg, és de a világért sem cserélném le anyu főztjét, még ha nem is tökéletes, egy michelin csillagos séfére. :D Más is van így ezzel?2018. okt. 24. 11:04
2/4 anonim válasza:
A grízgaluskát direkt keményre főzi mindenki idehaza. :D
3/4 anonim válasza:
Van ilyen. Nagynéném szenzációsan főzött, egyedül a tejbegríze nem sikerült soha. Mindig csomós lett. Unokabátyám (gyerekként) kérdezte, ez mi, néném mondta, mazsola.
Aztán nálunk mindig reklamálta, hogy miért nincs "mazsola" a tejbegrízben.:)))
4/4 anonim válasza:
Kezdő háziasszony voltam, amikor elég csomósra sikerült a paradicsomleves berántása, a helyzetet úgy próbáltam menteni, hogy apró vajgaluskákat szaggattam a levesbe tészta helyett. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta mindig vajgaluskával főzöm, az egész család így szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!