Ti hogy készítitek a galuskát?! Milyen osszteevokbol?! Hogy a legfinomabb?! Milyez készítitek?! Hogy szaggatjátok?! Milyen az a vajas galuska?!
Figyelt kérdés
Koszi elore is a vàlaszokat!2016. aug. 27. 11:01
1/5 anonim 



válasza:





A vajas galuskát általában levesbe szokták készíteni. Úgy, mint a másikat, csak tesznek bele egy kevés vajat is.
Köretnek kb. 1 kg lisztbe teszek 4-5 tojást, sót és annyi vizet, hogy ne legyen se kemény, se nagyon híg. Van egy fazékra tehető galuskaszaggatóm, azon szoktam kiszaggatni. A felesleget lefagyasztom, azért teszek bele több tojást.
2/5 anonim 



válasza:





Én a vajgaluskát tejjel készítem.
Vaj+tej+tojás+liszt.
Ezt levesbe szaggatom teáskanállal.
A galuska, tojás+víz+liszt.
Ezt nokedliszaggatóról bele a forró vízbe.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat!
2016. aug. 27. 12:26
4/5 anonim 



válasza:





3 tojás, kb 30-40 dkg liszt, amennyit felvesz, víz, ha nagyon kemény lett a sok liszt miatt.
akkor jó az állaga, ha lecsöpög a kanálról, de nem túl híg. nokedliszaggatóval és spatulával szaggatom, általában paprikás krumpliba vagy pörkölthöz.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a váladzt! :))
2016. aug. 27. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!