Ti ettetek már finom csirkemellet?
Figyelt kérdés
Hali, amikor csirkét eszek állandóan ízetlen, tényleg semmi íze, nyilván pácolom, füszerezem, a külső része oké, de a belseje kb semmi, víz íze van a belsejének, van amikor 2 napig pácolom, de semmi...még soha nem ettem finom csirkemellet,ti?ha igen,hogy készült?(most nem budás,panírozott csirkéről van szó,mert az ok)2018. aug. 26. 07:34
21/24 anonim válasza:
Pcolva csak úgy, ha vékony kis csíkokra vgva pácolom. Na úgy, okés, amúgy fos.
23/24 anonim válasza:
'"15 igen, sütés után, de akkor azonnal - így belemegy a só íze, de nem szárítja ki."
Hát ezt még nem próbáltam, azt hittem csak a májat kell utólag sózni! Nem érződik "külön" így só íze?? és ez egyszerű só, vagy fűszersó?
24/24 anonim válasza:
Előre kell sózni, nem utólag.
Ez nagyon alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!