Hogyan kell FINOM tejfölös-sajtos csirkemellet sütni?
Figyelt kérdés
Ezt próbáltam, pocsék íztelen szar lett belőle. Szebben nem tudom jellemezni. Van valakinek egy normális receptje esetleg?
2016. febr. 11. 18:46
1/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy a csirkemellet bepácolom, majd fűszeres (ízlés szerint) tejfölbe és reszelt sajtba "panírozom", így kerül a jénaiba. A sajtba mehet füstölt is. Nem szokott ízetlen lenni.
2/6 anonim válasza:
én a tejfölbe szoktam még rakni zúzott fokhagymát, a sajt pedig fele-fele arányban trappista és füstölt sajt nálunk. Meg ugye sózni is bővebben kell, ész szoktam a húsba is dörzsölni, meg a tejfölbe is rakni.
3/6 anonim válasza:
ja még az kimaradt hogy ebbe a tejfölös "mártásba" én kb egy-másfél órát pácolom és utána rakom be a sütőbe.
4/6 anonim válasza:
Kezdd úgy, hogy elfelejted a csirkemellet :D Amúgy a csirkemellet ha lehet pácold, sok fűszerrel.
5/6 anonim válasza:
Az általad linkelt recept az elősütéstől lett nem jó ízű. Nem kell a mellett elősütni, a tejfölben van annyi folyadék, és savas is, hogy átsül, és közben pácolódik benne a csirkemell.
6/6 anonim válasza:
Én is úgy szoktam csinálni, ahogyan a recept írja, azzal a különbséggel, hogy a húst lisztbe forgatom és így sütöm ki, amitől nagyon finom íze lesz. Gyakorlatilag egy flekkent készítek és azt kenem meg tejföllel és szórom meg sajttal.
( barackbefőttel szoktam tálalni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!