Ma sütöttünk csirkemellet kókuszzsírral viszont elég fura szaga volt?
Szerdán vettem kókuszzsírt, konkrétan ezt: [link]
és sütéskor én nekem olyan volt mintha valamilyen műanyag égne, normális ez? kaja nem büdös, de mintha egy picit csípős utóíze lenne
Konkrétan ezt a fajtát nem ismerem, de a kókuszzsírnak nem igazán van szaga, s az íze is extrém visszafogott.
Véletlenül sem lehet a serpenyő hibás vagy valami más? Milyen, ha magában megkóstolsz egy picit? Szinte semmit nem szabad érezned normál, viszonylag olcsó, nem szűz kókuszzsírnál... A szűznek kókuszíze van, bár olyat még nem próbáltam.
Nem hinném, hogy gond lenne kókuszzsírban sütni csirkemellet, bár ismerem azt a vonalat, hogy húst állati zsírban szeretnek sütni egyesek. De nem mindenki. Van, aki egészségtelennek tartja az állati zsírt vagy nem akarja azt az ízt. Én mindent kókuszzsírban sütök, igaz, húst nem eszem, s ha mégis, akkor is zsírosat (a lazacot lazachájban sütöm, de ha filém lenne, kis kókuszzsírt használnék, természetesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!