Miért jó az ha a kockazott csirkemellet sütés előtt beleforgatjuk lisztbe?
Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 20:59
1/2 anonim válasza:
Kevésbé szárad ki és ropogós lesz kivül
2/2 anonim válasza:
Nem engedi ki a a saját levét , és ropogós lesz.
Azért nem kell túlkapatni a sütést ( néhány perc ), mert akkor meg száraz lesz, mint a tapló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!