Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért jó az ha a kockazott...

Miért jó az ha a kockazott csirkemellet sütés előtt beleforgatjuk lisztbe?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé szárad ki és ropogós lesz kivül
2015. dec. 8. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem engedi ki a a saját levét , és ropogós lesz.

Azért nem kell túlkapatni a sütést ( néhány perc ), mert akkor meg száraz lesz, mint a tapló.

2015. dec. 9. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!