Ti ettetek már finom csirkemellet?
Figyelt kérdés
Hali, amikor csirkét eszek állandóan ízetlen, tényleg semmi íze, nyilván pácolom, füszerezem, a külső része oké, de a belseje kb semmi, víz íze van a belsejének, van amikor 2 napig pácolom, de semmi...még soha nem ettem finom csirkemellet,ti?ha igen,hogy készült?(most nem budás,panírozott csirkéről van szó,mert az ok)2018. aug. 26. 07:34
12/24 anonim válasza:
Mindent szidtok, aki meg a hazait írja, azt meg lepontozzátok. Ki tud rajtatok eligazodni, nők!!
13/24 anonim válasza:
Nem szereted a csirkemellet. Nem gond, egyél másfajta húst. Probléma megoldva. Jó étvágyat!
14/24 anonim válasza:
Nem is tudom miért lett divat a csirke mell, amikor a comb sokall finomabb, ízesebb.
15/24 anonim válasza:
ma 08:11-es: igen, sütés után, de akkor azonnal - így belemegy a só íze, de nem szárítja ki.
16/24 anonim válasza:
Másfél, két csomag fűszerkeverékkel minden finom! Én mindig úgy sütöm, meg még mustárt meg ketchupot is szoktam rárakni, na úgy már lesz íze a belsejének is hidd el!
17/24 anonim válasza:
A csirkemell eleve nagyon gyenge ízű, de a nem megfelelő tartású állatok húsa speciel nekem teljesen ízetlen, lehet az disznó is, pedig az alapvetően extrém ízes hús, de ahhoz kiváló házi példány kell.
Finom csirkemellet ettem már, anyám beáztatta fokhagymás tejbe, majd bundázta és kisütötte. Ami nálad nem játszik.
De íze annak is csak a többi alapanyag miatt volt. Ez nem egy ízes hús, boltiból főleg nem, ezt el kell fogadni.
18/24 anonim válasza:
Inkább azt kellene elfogadni, hogy van aki szereti, van aki meg nem. Van akinek a pacal a gasztronómia csucsa, én meg személy szerint konkrétan már a gondolatától is rosszul leszek, mégsem mondom azt, hogy rossz: én nem szeretem, más meg igen. De nem eszem pl disznó húst se, más meg igen, de nem kezdem el szidni, hogy milyen szörnyű. Az ítélés pont egy nagyon szubjektív dolog. Mondhatják millioan hogy rossz a csirkemell, én szeretem, aki meg nem, annak nem kell ennie. Szerencsére nem kötelező, mindenki azt eszik, amit akar
19/24 anonim válasza:
Igen, ettem már, ha jól van elkészítve, akkor finom. De tény, hogy a zsírosabb, kocsonyásabb húsokban több az ízanyag, és állítólag egészségesebb is, mint a színhús.
20/24 anonim válasza:
Igen, szinte mindig.
Ha feldarabolva kell, mondjuk édes-savanyúhoz, akkor sütés előtt ételízesítőben hagyom állni egy kicsit, ha meg kisütős vagy tepsis, akkor úgyis vékonyabbra hagyom, és nem lesz "ízetlen belseje", mert a fűszerek bevonják szinte mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!