Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pácolás közben nem romlik meg...

Pácolás közben nem romlik meg a hús?

Figyelt kérdés
Azt írja a recept, amit néztem, hogy legalább fél óráig legyen a pácban szobahőn, de elég meleg van itthon, ráadásul halról van szó. Miért nem a hűtőben pácolódik?
2018. aug. 15. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Ha félsz, mehet a hűtőben is a pácolás, akkor tartsd benne egy órát.
2018. aug. 15. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, inkább beraktam. Sajnos elég kezdő vagyok és nem értem mi a jelentősége, hogy milyen hőmérsékleten pácoljuk a dolgokat. Nekem az lenne a logikusabb, hogy hűtőben. Nem értem itt miért emelték ki a receptben, hogy szobahőn.
2018. aug. 15. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
Fél óra alatt semmi nem romlik meg.
2018. aug. 15. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!