Ma főztem gerslit vízben (egy kis olajat is raktam a főző vízben) és teljesen bekásásodott (kavargattam főzés közben), olyan lett, mint a tejberizs (nem rossz). Ilyennek kell lennie?
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 22:17
1/4 anonim válasza:
Érdekes. Nekem mindig olyasmi lett, mint a barnarizs, semmi tejberizsszerűség nem volt megfigyelhető rajta.
2/4 A kérdező kommentje:
A főzés előtt beáztattam hideg vízbe olyan 2 óráig, ill. a főzés során alacsony lángon főztem, és folyamatosan kavargattam. Bő vízt használtam.
2018. máj. 10. 23:07
3/4 anonim válasza:
Nem kell állandóan kavarni.
Hideg vízben felteszed főzni, amikor felforrt megsózod, takarékra állítod alatta a tűzhelyet, és lefedve, időnként megkeverve, puhára főzöd.
4/4 A kérdező kommentje:
Meg nem kell beáztatni se (mivel a rizst se szoktuk beáztatni)?
2018. máj. 11. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!