Tárcsalapon sütnék, valmi tipp? Acsirke mell. és comb valami jó pácot írhatnatok? A hogy pácoljam be hogy jó izű legyen és mindenkinek jólegyen? Értelmes vàlasszokat írjatok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 20:34
1/2 anonim válasza:
Hát lehet, hogy nem fogod értelmesnek tartani a válaszom, de a tárcsán inkább tarját süss, esetleg-esetleg a csirkecombot, de a mellett ne!
Itt igazolják amit írtam és vannak nagyon jó pácreceptek is:
2/2 anonim válasza:
... és még annyit, hogy a tarját azért mondtam, mert a többi kegyetlenül kiszárad a tárcsán, viszont a tarjából - ha jól csinálod - kisül minden zsír és szaftos marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!