Húsleveshez főzés közben adhatok még húst?
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok akkor, a a húsleves egy ideje már fő szépen gyöngyözve, de kiderül, hogy jönnek még vendégek, így több kellene? A fazék elég nagy, de hús már csak a fagyasztóban van (csirkecomb), a leves pedig már legalább egy órája gyöngyözve fő.2018. jún. 3. 06:47
1/8 anonim válasza:
Én lehet inkább külön feldobnék még egy adagot.
2/8 anonim válasza:
Én is újat zennek fel. Zavaros lesz, ha beleteszed.
3/8 anonim válasza:
Szívfájdalom nélkül tedd bele, ha vegyes húsból főzöd úgyis később teszed bele a gyorsabban fővő húsokat!
4/8 anonim válasza:
Még egy kicsi víz, leveskocka, meg lemondok a részemről. Nálunk első a vendég.
6/8 anonim válasza:
Nagyon nem. Elrontaná az egészet. Inkább legyen kevés finom étel amit örömmel esznek a vendégek, mint sok rossz étel amit meghagynak.
7/8 anonim válasza:
Én csinálnék inkább egy másik, egyszerű levest is, aztán lehet választani. Gyümölcsleves, ha gyerekek is lesznek, vagy valamilyen zöldségkrémleves.
8/8 anonim válasza:
Adhatsz. Huslevest kétféleképpen lehet fozni: ízes léhez hideg vízbe kell tenni az alapanyagokat, ízes főtt húshoz pedig forró vízbe. Te eddig készítettel egy jó alaplevest, ehhez simán hozza adhatod a csirkecombot, csak előtte olvaszd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!