Ti milyen sütit sütnétek hétvégére a névnapra?
Am, ha hűvös a lakásotok, akkor mehetne pl repülőkrémes is; de mondjuk azt egyébként állasztani kell 1 v fél napig mielőtt felszolgálnád. Mint a zserbót is.
Amúgy amit mi csinálunk repülőkrémes, abba nincs csoki, és amúgy sokkkal fincsibbnek találom a repülőkrémest, mint a franciakrémest, de amúgy az se rossz. Na szóval a repülőkrémesnél úgy kell kezdeni, ez a bele,és egy alj meg egy tető közé rakjuk be talán; de lehet, hogy több alj, meg több tető is van, de nálunk ez nem szokott magas lenni; szal "habosra kikevered", szal asszem liszt, tojás, meg egy vajat/margarinkockát széttrancsírozol, talán tejföl is kell hozzá, na szal azokat fakanállal egy nagy tálban jól összedolgozod, és akkor még megsütöd hozzá az alját meg a tetejét. És akkor összeilleszted és akkor egy napig hagyod állni, de tényleg ne meleg helyen álljon. Meg amúgy lehet még pl diós kiskiflit is; az nem ugyanaz a hókiflivel, mert szerintem a hókifliben nincs dió; és szerintem diósan jobb. Darálva van benne. Viszont ha a családban valaki neadjisten allergiás lenne , akkor csinálhatsz egy külön diónélküli tálat is arra az esetre.
Semmit nem sütnék, csatlakozom az 1-eshez, mert így is halálomon vagyok.
Tele a net sütés nélküli süti csodákkal, amik kekszporból, kekszből, babapiskótából készülnek és nem csak szépek, de eszméletlenül finomak is.
Nem teszek ki linket, mert tapasztalatom szerint a kutya nem nyitja meg, de nézz körül, fogsz találni!
7-es vagyok
A sütés-nélkülinek elég max. 2-3 óra, hogy összeálljon, addig csinálj neki helyet a hűtőben.
Zöldségeknek, szárazáruknak, kemény sajtoknak nem árt, ha ezt a 2 órát nem a hűtőben töltik.
(Megjegyzem a sütögetős tortát is a hűtőben kell tartani!)
Nem süti, de jópofa ez is. És ráértek tálalás előtt összerakni.
(Bocsi, ha ilyesmikre nem vagytok nyitottak, nekem ezek jutottak eszembe, amiket még senki nem írt. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!