Szerintetek kb hány cm átmérőjű torta formába lehet elég ez az adag? Ti mekkorában sütnétek meg? (Lehet csak figyelmetlen vagyok de sehol se látom, hogy le lenne írva. )
2017. okt. 5. 02:50
1/5 anonim válasza:
Ha nem írja külön, akkor mindig az átlag tortakarikat kell használni, az 20cm ha jól emlékszem. Simán lehet amúgy nagyobb formában is sütni, csak akkor laposabb lesz
2/5 anonim válasza:
Első! Az "átlag" torta vagy hogy nevezed az 22 cm szokott lenni hagyományosan. :)
2 cm már igen sokat számít... Nekem van még 24 cm-es formám, azt hívom a nagy tortaformának. Pl egy 10-12 tojásos piskótát a nagyban lehet egyben sütni, a 22-esben inkább két részben sütöm, van kettő is nekem, és úgy szebb lesz...
A 22-esben kb max 6 tojásos piskóta szokott férni.
Kérdező, bocsi, hogy nem neked válaszoltam, a link az én gépemen valamiért nem nyíilik meg.
3/5 anonim válasza:
Igen, az átlagtorta forma 22 cm-es. A képen látható süti is ránézésre ekkorában készülhetett.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is 22 cm-es, ez az átlag, ha kissebb, vagy nagyobb kellene biztosan benne lenne a receptben.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. okt. 9. 03:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!