Szabadtűzön, tárcsán hogyan sütnétek nyulat?
Figyelt kérdés
Várom jó receptjeiteket!2017. márc. 15. 20:24
1/4 anonim válasza:
Alágyújtasz és ráteszed a megtisztított nyulat.
3/4 anonim válasza:
A nyúlhús rendkívül zsírszegény húsféle, ebből kiindulva hosszú, 2-3 napos pácolással lehet elérni a sütés utáni szaftos állagot. Tárcsán még nem próbáltam, de úgy vélem, lassú tűzön érdemes sütni.
Ez a recept nálam a favorit, isteni omlós fogás lesz belőle.
4/4 anonim válasza:
en fokhagymas tejbe aztatnam minimum 1 éjszakát,es ugy sütném meg. bar mivel nagyon pici,nem tudom kicsontozod-e,en mikor csontos baranyhust sütöttem,nem sült at tarcsan :( talan probald meg ugy hogy alufoliaba csomagolva sütöd egy kicsit,utana kicsomagolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!