Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szabadtűzön, tárcsán hogyan...

Szabadtűzön, tárcsán hogyan sütnétek nyulat?

Figyelt kérdés
Várom jó receptjeiteket!
2017. márc. 15. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Alágyújtasz és ráteszed a megtisztított nyulat.
2017. márc. 15. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
35%
Sehogy
2017. márc. 15. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

A nyúlhús rendkívül zsírszegény húsféle, ebből kiindulva hosszú, 2-3 napos pácolással lehet elérni a sütés utáni szaftos állagot. Tárcsán még nem próbáltam, de úgy vélem, lassú tűzön érdemes sütni.


Ez a recept nálam a favorit, isteni omlós fogás lesz belőle.


[link]

2017. márc. 16. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
en fokhagymas tejbe aztatnam minimum 1 éjszakát,es ugy sütném meg. bar mivel nagyon pici,nem tudom kicsontozod-e,en mikor csontos baranyhust sütöttem,nem sült at tarcsan :( talan probald meg ugy hogy alufoliaba csomagolva sütöd egy kicsit,utana kicsomagolva
2017. márc. 19. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!